Бэлтгэл
R2L-D- KD бүрхүүлийг 20-25 ⁰С хэмд 10%-ийн концентрацтай давсны уусмалд бүрэн дүрсэн нөхцөлд 10-30 минутын турш дэвтээнэ.
RTU (ашиглахад бэлэн) хувиргах төрлийн бүрхүүлийг дэвтээх, норгохыг шаарддаггүй.
Дүүргэлт
Санал болгож буй тасдагчийн хэмжээг ашиглан дүүргэх, тасдан бэхлэх машины зөв тохиргоог ашиглаж байгаа эсэхийг шалгаснаа баталгаажуулна уу.
Ямар ч төрлийн тоног төхөөрөмж дээр хайчлан битүүмжлэхэд тохиромжтой. Тэдгээрийг мөн гар аргаар уяхад тохиромжтой.
Дүүргэлтийг норматив шаардлагын дагуу гүйцэтгэнэ.
Утлага
Утлага хийх, уураар жигнэх зориулалтаар тусгайлан сонгосон хамгийн оновчтой нэвчилтийн шинж чанарууд нь бэлэн бүтээгдэхүүний амт, үнэрийг бүрэн дүүрэн харуулах боломжийг танд олгоно. Мөн энэхүү бүрхүүлийг ашиглан утлага хийснээр бүтээгдэхүүн нь хоолны дуршлыг нэмэгдүүлэн өнгө үзэмжтэй болно.
Дулааны боловсруулалт
Тусгай зориулалтын чанах тогоонд санал болгож буй температур нь хамгийн ихдээ 75°C байна.
Гүйцэж боловсруулах явц
Хэмийг 22 °C-аас 18 °C хүртэл аажмаар бууруулж, харьцангуй чийгшлийг 95% - иас 85% хүртэл агаарын урсгалын хурдаар (0.2 м/с-0.5 м/с) 7-10 хоногийн турш аажмаар бууруулахыг зөвлөж байна.
Боловсорсны дараа болон хадгалах хугацаанд дараах нөхцөлийг дагаж мөрдөхийг зөвлөж байна: 16°C/75-80%.
Хадгалах хугацаа ба нөхцөл
Анхны сав баглаа боодлын бүрэн бүтэн байдлыг хангаж, харьцангуй чийгшил нь 65% -иас ихгүй 5°C хэмээс 23°C хэм хүртэл температурын нөхцөлийг дагаж мөрдсөн тохиолдолд бүтээгдэхүүнийг хүргэсэн өдрөөс хойш 24 сарын турш хадгалах боломжтой бөгөөд тэдний анхны шинж чанарууд бараг алдагдахгүй байна. °C
Целлюлозон бүрхүүл болон хальс