Бэлтгэл R2L-D бүрхүүлийг 20-25 ⁰С хэмд 15%-ийн концентрацтай давсны уусмалд бүрэн дүрсэн нөхцөлд 10-30 минутын турш дэвтээнэ.
Дэвтээх хугацаа D180 минутаас хэтрэхгүй байх ёстой.
RTU (ашиглахад бэлэн) хувиргах төрлийн бүрхүүлийг дэвтээх, норгохыг шаарддаггүй.
ДүүргэлтСанал болгож буй тасдагчийн хэмжээг ашиглан дүүргэх, тасдан бэхлэх машины зөв тохиргоог хийж ашиглаж байгаа эсэхээ нягт шалгаж баталгаажуулна уу.
Ямар ч төрлийн тоног төхөөрөмж дээр хайчлаж битүүмжлэхэд тохиромжтой. Тэдгээрийг мөн гар аргаар уяхад тохиромжтой.
Дүүргэлтийг нормативыг шаардлагын дагуу гүйцэтгэнэ.
Утлага Утлага хийх, уураар жигнэх зориулалтаар тусгайлан сонгосон хамгийн оновчтой нэвчилтийн шинж чанарууд нь бэлэн бүтээгдэхүүний амт, үнэрийг бүрэн дүүрэн харуулах боломжийг танд олгоно. Мөн энэхүү бүрхүүлийг ашиглан утлага хийснээр бүтээгдэхүүн нь хоолны дуршлыг нэмэгдүүлж, өнгө үзэмжтэй болно.
Дулааны боловсруулалтТусгай зориулалтын чанах тогоонд санал болгож буй температур нь хамгийн ихдээ 75°C байна.
Гүйцэж боловсрох явц Хэмийг 22°C-аас 18°C хүртэл аажмаар бууруулж, харьцангуй чийгшлийг 95% - иас 85% хүртэл агаарын урсгалын хурдаар (0.2 м/с-0.5 м/с) 7-10 хоногийн турш аажмаар бууруулахыг зөвлөж байна. Боловсруулсны дараа болон хадгалах хугацаанд дараах нөхцөлийг дагаж мөрдөхийг зөвлөж байна: 16°C/75-80%.
Хадгалах хугацаа ба нөхцөлАнхны сав баглаа боодлын бүрэн бүтэн байдлыг хангаж, харьцангуй чийгшил нь 65% -иас ихгүй 5°C хэмээс 23°C хэм хүртэл температурын нөхцөлийг дагаж мөрдсөн тохиолдолд бүтээгдэхүүнийг хүргэсэн өдрөөс хойш 24 сарын турш хадгалах боломжтой бөгөөд тэдний анхны шинж чанарууд бараг алдагдахгүй байна.